Sportdate.se
Kategori: Träning
Rubrik: Ett event i hälsans tecken! 2016-08-28 14:16:37
Hej Kära medlem,

Hoppas att sommaren har varit bra! En av våra partners välkomnar er medlemmar extra mycket. Se nedan.

Välkommen in på ett Gratis event i hälsans tecken. Skönhetsfabriken välkomnar Sportdates medlemmar till en eftermiddag med singel-mingel, föreläsningar, stretching tillsammans med andra Sportdate medlemmar. Vi bjuder på smoothies och ett inspirerande hälsoprogram.

Föreläsning 1: Hur hjälper kosten dig att uppnå dina önskade resultat - Av Karin Kumlin

Föreläsning 2: Akupunktur och behandling för hud och kropp - av Micke Nydén

Workshop: Om optimal funktion med hjälp av stretching

Samt vill man köpa någon form av extrabehandling så får man 10 % på behandlingsutbudet.

NÄR: Lördagen den 24 september kl 13.00-15.00 på Stampgatan 4, Göteborg OSA senast 19/9 till boka@skonhetsfabriken.se eller till info@sportdate.se (begränsat antal platser)
Ett event i hälsans tecken!
Kommentera
 
Kategori: Träning
Rubrik: Se hit alla Snöälskare! 2014-12-21 14:42:20
För många vintersportälskare så saknas det något i vårt avlånga land. Så jag vill tipsa om en resa för alla snöälskare. Det är en snövandring för aktiva singlar i februari med resebolaget, AktivaDagar.

Häng med på några dagar i fjällen med snö, skratt och naturupplevelser. Ni kan boka er på följande länk. Och alla Sportdate medlemmar har en lite rabatt på resan. =)

//www.aktivadagar.se/snovandring.html
Se hit alla Snöälskare!
Kommentera
 
Kategori: Träning
Rubrik: Träningsresa med Spa! 2014-10-19 09:59:40
Hej,

Alla aktiva medlemmar. Skäm bort dig själv med en tidig Julklapp. Tipset är en resa med Spa, träning och vinprovning. Träffa nya vänner eller ta med bästa vännen. Boka via Aktivadagar.se
Träningsresa med Spa!
Kommentera
 
Kategori: Träning
Rubrik: Nu börjar vårträningen.. 2014-03-09 16:53:27
The Earth is once again like a child that knows poems...Våren är här! =)

Titta gärna in på Sportdate tränaren nu finns lite nya utomhusövningar inför vårträningen.

https://www.youtube.com/user/Sportdate
Kommentera
 
Kategori: Kärlek
Rubrik: Kärleksexperiment 2014-02-25 17:04:53
SVT har nu bestämt sig för att testa ett helt nytt, starkt och banbrytande kärleksexperiment. I samband med detta söker vi nu modiga singlar, som känner igen sig i följande kriterier:

? Du är mellan 25-40 år och bor i Storstockholm med omnejd ? Du är nyfiken på att upptäcka nya sidor hos dig själv ? Du är redo att gå in i ett seriöst förhållande ? Du har inga barn ? Du känner att du redan har provat många sätt för att finna kärleken ? Du är redo att prova något radikalt annorlunda ? Du är ärlig, reflekterande och intresserad av självutveckling ? Du är villig att lita på att några mer opartiska experter kan välja en god partner till dig

Vi har satt samman en panel av Sveriges klokaste huvuden, i jakten på att finna ditt livs kärlek! Med hjälp av en rad tester kommer dessa experter finna den matchning som kan göra dig lycklig. I processen får du genomgå personliga samtal med experterna och omfattande personlighetstest i en unik möjlighet att förstå dig själv och ditt kärleksliv på ett helt nytt sätt.

Du kommer bli upplyst om bevisade och obevisade värderingar, beteendemönster, din anknytningstyp i ett parförhållande med mera. All kunskap som samlas, kommer garanterat överraska och gagna dig långt utöver ditt kärleksliv.

Kan detta vara något för dig? Kopiera länken och öppna i din webbläsare, skicka in din ansökan till oss:

//www.svt.se/den-ratta/ar-du-trott-pa-att-leva-ensam-och-redo-att-ga-in-i-ett-seriost-forhallande

Vi ser fram emot att höra från dig.
Kärleksexperiment
Kommentera