Sportdate.se
Kategori: Tävling
Rubrik: Nattvasan 2017-02-17 09:33:12
Nu är det bara drygt 2 veckor kvar till Nattvasan! Jag har inte kört Vasaloppet någon gång tidigare så jag vet inte riktigt vad jag ger mig in på. Detta är dessutom första året som de kör Nattvasan. Just nu känns det som att det kommer att bli roligt. Får se hur det känns efter ~6 mil och längre. :-)

Imorgon börjar en uppladdningsvecka med offpistgrupp med UCPA. Får se om jag ska vara så duktig så att jag packar ner löpargrejor. Det blir nog svårt att hinna med mellan skidåkning och afterski dock. Ett gummiband för lite "stakningsrepetitioner" hänger dock med.
Kommentera
 
Kategori: Tävling
Rubrik: Mitt första maraton 2012-07-06 20:49:13
Igår sprang jag mitt första maraton. Jag ställde upp i Vansbro maraton, vilket är ett terrängmaraton på 43km. Egentligen har jag väl sagt att jag aldrig ska springa ett maraton, men avsaknaden av asfalt lockade tillräckligt. Tyvärr fick vi lite för bra väder med runt 24-25 grader och solsken. Banan har en tuff höjdprofil med 2 stigningar på ca 120m vardera. Första 22km gick väldigt bra, men sedan började det bli tuffare. Målet var väl att hålla 6 min/km, men det var nog lite tufft med tanke på min uppladdning (15 mil i år). Till slut "ramlade" jag in på 5:08 med diverse krämpor, men det var en fin upplevelse i fin natur. Jag blev lite gladare åt tiden när man såg vad andra presterat och läst lite bloggar. Konstigt nog så tvärdog jag inte i sängen när jag kom hem. Kunde tyvärr inte somna förrän 05:30 på natten. Man kanske skulle testa nästa år igen och förbereda sig lite (mer) också? :-)
Mitt första maraton
Kommentera
 
Skapa en blogg
jleol
jleol
Senast aktiv:
2018-09-10 10:15:55
Söker:

Kontakta gärna mig

Skicka meddelande
Senaste inlägg
Nattvasan
Mitt första maraton